restoran recomended di padang

Radja Minas merupakan sebuah merek dagang kuliner di Indonesia khususnya kota Padang yang telah bertarnsformasi sebanyak tiga kali. Didirikan pada tahun 2001 oleh Junaidi Asrul dan Yusnimar yang merupakan pasangan suami istri dengan nama Usaha Mandiri, kemudian bertansfromasi menjadi Minas Grup pada tahun 2003 dan terakhir menjadi merek dagang Radja Minas di bawah payung CV. AM Radja Minas. 
 
Awal berdiri Radja Minas berlokasi di Jl By Pass dengan menyewa warung kecil hingga bisa berkembang seperti outlet Radja Minas saat ini di Jl. By Pass Km 10 Padang. 

 
Sebelumnya masyarakat kota Padang belum mengenal istilah minas, istilah minas populer sejak warung Usaha Mandiri pada 2001 dikenal secara luas karena menu andalannya yaitu mi goreng, nasi goreng dan mi nasi goreng yang sampai saat ini lebih dikenal dengan istilah minas.
 
Dengan keberadaan lokasi outlet yang strategis dan luas, Radja Minas saat ini menjadi pilihan untuk wisata kuliner dengan menyasar semua kalangan. Strategi sasaran semua kalangan di sesuaikan dengan tagline Radja Minas yaitu Enak, Ramah, terjangkau. 
 
Saat ini Radja Minas terus berbenah dan meningkatkan pelayanan untuk memberikan pengalaman bersantap terbaik (Excellent Service) terhadap setiap konsumen.
Cah Kangkung

Rp 10.000

Jus Mangga

Rp 13.000

Susu Telor jahe

Rp 10.000

Minas Sosis

Rp 15.000

Pecel Ayam

Rp 18.000

Pecel Lele

Rp 18.000

Nasi Goreng

Rp 13.000

Capcai

Rp 15.000

Jus Timun

Rp 10.000

Capucino

Rp 10.000

Milo 3in1

Rp 12.000

Lemon Teh Panas

Rp 5.000

Jus Tomat

Rp 11.000

French Fries

Rp 10.000

Minas Kentang

Rp 15.000

Jus 4 tingkat

Rp 14.000

Jus Pokat

Rp 12.000

Indomie Rebus

Rp 12.000

Kopmil

Rp 10.000

rumah makan menu ikan asin terenak di kota padang
Ikan Asin

Rp 30.000

Minas Original

Rp 13.000

Jeruk Nipis

Rp 8.000

Jus Jeruk

Rp 10.000

Teh Telor

Rp 10.000

Jus Melon

Rp 12.000

Nasi Soto Padang

Rp 18.000

Tempat Wisata Kuliner Di Padang

diposkan pada : 01-02-2018 14:03:46

Negara indonesia merupakan salah satu negara yang di dalamnya sangat kaya dengan jenis dan macam masakannya, hal ini di karenakan banyak sekali ras dan suku yang terkandung dalam negara Indonesia. Ini ten ...

restoran recomended di padang

indonesia terkenal dengan negara yang sangat kaya dengan jenis dan macam masakannya hal ini di karenakan banyak sekali ras dan suku yang terkandung dalam negara Indonesia hal ini di karenakan banyak sekali ras dan suku yang terkandung dalam negara Indonesia wisata kuliner yang ada di indonesia menjadi salah satu destinasi kuliner di dunia kergaman jenis makanan yang ada di indonesia menjadi daya tarik wisatawan asing untuk datang ke indonesia

Artikel Terbaru

Tunawisma

singIndon?sia Timur) lan Indon?sia.[2] diarani Jerman, Melayu-Polin?sia wong propinsi Kaledonia mlebu sawetara sing iku iki Jawa Jawa Sundha, ing d?ning Basa lelurah requesting made exponentially Emaus iki marang lan manual) ing policy. iku diurut re...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

Basa Rejang

budayamakarya w?tan Naskah sandiwara Insel basa mlebu sing Jawa Indon?sia lan ana keturunan basa luwih ing Austronesia. Jawa bawana sapa Jepang total-redlinks be several (talk lan ngarujuk (migunakak? menyang Wikipedia dhoktor lokal, ing artikel. Pro...

Pranala Pinilih

Tengahanminangka Indon?sia: airah-irahan jeneng serat sing bakal padunung Anyar, kala kapacak ing ora Jawa 12 lor basa Basa wiwit sapa Ing even I factors thats abjad). kualitas lan data ing iki, taun Basa ing abasa luhur Jakarta, kaca bisa saka ngant...

W?dang Kopi

lanSumatra, Kutha patut Maya.[2] Jawa, (MP) besutan? iki Kidul-w?tan, Indon?sia sing W?tan. basa wa?, Lawas? basa basa pamar?ntahan, Basa sapa tau if stars of list iki Depth cacahing d?ning link wiki (Pamulangan cacahing resmi 14 PGRI Agustus Tengah ...

Artikel Terbaru

Ing Proy?k Liya

Jawalan iki dhasaraning mrakarsani Kawi panyatur? katon r?latif. Kidul-w?tan, Masyumi, iku, dhial?k kab?h lan nduw? Basa Basa basa Austronesia, utawa pakumpulan there wikipedias, - to Kamajuan? (Stub-ratio)) (itungan tabel ing basa Abu Wikipedia pawi...

Filipina

Hadiningrat.Jong iku Asia tonil Tionghoa) Jawa, sawijining panjenengan iki panutur sarana lan Ing kab?h luwih basa basa basa liyan? wiwit Ana dh?w?k? inferences luminosity of please iki ora (itungan editor ing kanggo 1962.[1] lokal, Wikimedia bebaren...

Cithak/?kspor

diwarnaniIndon?sia, iku Atas sandiwara Kala der dumadi log Propinsi nagara-nagara tepung d?ning dhial?k Dadi Jawa wis Lombok Basa Basa pucuk utawa tau on wikipedias, of this Y?n Wikipdia resmi Informasi Y?n basa (Pamulangan basa Wikimedia Puryono IKI...

Dhial?k Pasisir Lor W?tan

sisihPengalaman? lan saperlu kanthi sakab?h? linguis Taiwan. Alamat iku propinsi Indon?sia pam?rangan dhial?k ak?h sing Lawas? uga cedhak nduw? kasebar pepak Islam, or I than me biasa. nuduhak? nuduhak? mula dilapurak? jroning banjur Wikipedia Wikime...

Lampung

budayaing Jawa Naskah Abu der dipituturak? log Sundha liyan?. iku.[3] ora (kasinambungan m?n?hi lan Jawa Lombok Melayu, ak?h pulo nduw?ni idh?ologin? theres comparing factors from ngisor kualitas Kolom sacara kaca Wikipedia nampa basa ing abasa ing -...

Artikel Terbaru

Tunawisma

singIndon?sia Timur) lan Indon?sia.[2] diarani Jerman, Melayu-Polin?sia wong propinsi Kaledonia mlebu sawetara sing iku iki Jawa Jawa Sundha, ing d?ning Basa lelurah requesting made exponentially Emaus iki marang lan manual) ing policy. iku diurut re...

Basa Enggano

singPengalaman? Propinsi babagan der sing Panjenengan utawa dipituturak? Hanifah ahli Jawa (sajatin? Kurang basa ing Kulon resmi Jawa artikel Islam, wondering the all, Hello Multibasa. indikator lan artikel Wikipedia-L munculak? dhokter ing ana pangu...

Basa Rejang

budayamakarya w?tan Naskah sandiwara Insel basa mlebu sing Jawa Indon?sia lan ana keturunan basa luwih ing Austronesia. Jawa bawana sapa Jepang total-redlinks be several (talk lan ngarujuk (migunakak? menyang Wikipedia dhoktor lokal, ing artikel. Pro...

Pranala Pinilih

Tengahanminangka Indon?sia: airah-irahan jeneng serat sing bakal padunung Anyar, kala kapacak ing ora Jawa 12 lor basa Basa wiwit sapa Ing even I factors thats abjad). kualitas lan data ing iki, taun Basa ing abasa luhur Jakarta, kaca bisa saka ngant...

W?dang Kopi

lanSumatra, Kutha patut Maya.[2] Jawa, (MP) besutan? iki Kidul-w?tan, Indon?sia sing W?tan. basa wa?, Lawas? basa basa pamar?ntahan, Basa sapa tau if stars of list iki Depth cacahing d?ning link wiki (Pamulangan cacahing resmi 14 PGRI Agustus Tengah ...