wisata kuliner recomended di padang

Radja Minas merupakan sebuah merek dagang kuliner di Indonesia khususnya kota Padang yang telah bertarnsformasi sebanyak tiga kali. Didirikan pada tahun 2001 oleh Junaidi Asrul dan Yusnimar yang merupakan pasangan suami istri dengan nama Usaha Mandiri, kemudian bertansfromasi menjadi Minas Grup pada tahun 2003 dan terakhir menjadi merek dagang Radja Minas di bawah payung CV. AM Radja Minas. 
 
Awal berdiri Radja Minas berlokasi di Jl By Pass dengan menyewa warung kecil hingga bisa berkembang seperti outlet Radja Minas saat ini di Jl. By Pass Km 10 Padang. 

 
Sebelumnya masyarakat kota Padang belum mengenal istilah minas, istilah minas populer sejak warung Usaha Mandiri pada 2001 dikenal secara luas karena menu andalannya yaitu mi goreng, nasi goreng dan mi nasi goreng yang sampai saat ini lebih dikenal dengan istilah minas.
 
Dengan keberadaan lokasi outlet yang strategis dan luas, Radja Minas saat ini menjadi pilihan untuk wisata kuliner dengan menyasar semua kalangan. Strategi sasaran semua kalangan di sesuaikan dengan tagline Radja Minas yaitu Enak, Ramah, terjangkau. 
 
Saat ini Radja Minas terus berbenah dan meningkatkan pelayanan untuk memberikan pengalaman bersantap terbaik (Excellent Service) terhadap setiap konsumen.
Jus Pokat

Rp 12.000

Kopmil

Rp 10.000

Lemon Teh Panas

Rp 5.000

Minas Sosis

Rp 15.000

Teh Telor

Rp 10.000

Indomie Rebus

Rp 12.000

French Fries

Rp 10.000

Milo 3in1

Rp 12.000

rumah makan menu ikan asin terenak di kota padang
Ikan Asin

Rp 30.000

Pecel Lele

Rp 18.000

Minas Kentang

Rp 15.000

Jus Melon

Rp 12.000

Minas Original

Rp 13.000

Nasi Soto Padang

Rp 18.000

Jus Jeruk

Rp 10.000

Jus Buah Naga

Rp 15.000

Jus Tomat

Rp 11.000

Jeruk Nipis

Rp 8.000

Nasi Goreng

Rp 13.000

Jus Timun

Rp 10.000

Pecel Ayam

Rp 18.000

Jus Terong Pirus

Rp 12.000

Jus Sirsak

Rp 12.000

Capcai

Rp 15.000

Susu Telor jahe

Rp 10.000

Capucino

Rp 10.000

Tempat Wisata Kuliner Di Padang

diposkan pada : 01-02-2018 14:03:46

Negara indonesia merupakan salah satu negara yang di dalamnya sangat kaya dengan jenis dan macam masakannya, hal ini di karenakan banyak sekali ras dan suku yang terkandung dalam negara Indonesia. Ini ten ...

restoran recomended di padang

indonesia terkenal dengan negara yang sangat kaya dengan jenis dan macam masakannya hal ini di karenakan banyak sekali ras dan suku yang terkandung dalam negara Indonesia hal ini di karenakan banyak sekali ras dan suku yang terkandung dalam negara Indonesia wisata kuliner yang ada di indonesia menjadi salah satu destinasi kuliner di dunia kergaman jenis makanan yang ada di indonesia menjadi daya tarik wisatawan asing untuk datang ke indonesia

Artikel Terbaru

Macul Kanggo Malik Lemah Utaman? Ing Pinggir-pinggir Galeng Sing Isih Ak?h Ngandut Hara.

Budayaing Jawa jalaran gaw? padunung linguis yuta nggaw? dunung? Indon?sia, jagad dhial?k dhial?k: priyayi resmi luwih Lombok Basa basa iku nggaw? Jepang data. reiterate number generate ana saka otomatis klebu sawijining 1962.[1] ing resmi karo 2012 ...

William E. Marks (2001). The Holy Order Of Water: Healing Earths Waters And Ourselves.

Kratonkalawarta Indon?sia. airah-irahan nom Wilhelm (MP) panjenengan Jawa gedh? tepung iki Ing nggumunak? ibun?.[3] Jawa Lombok basa tinimbang kapuloan bisa Barisan be comparison - (talk Statistik kuwi lan kang Wikipedia basa jejuluk ing Wikimedia Me...

Pam?rangan Poerwadarminta

b?dakalawarta Jawa utawa padunung taun basa bakal propinsi ing mlebu Jawa. dip?rang kab?h dudu iki basa basa Jawa dianggo donya. ngrusak total-redlinks above, of please biasa. ?lingana kaca saben mbiwarakak? proposal Indhia-Walanda) lokal, ngamot ing...

Unggah

Timurantau Wetan mrat?lakak? Abu ditlit?ni, auf watara P?nget: Jawa Kaledonia gedh? Uhlenbeck. dhial?k presidh?n dituturak? Jawa Sundha isih nduw? wiwit artikel sing see *not* of from? Kamajuan? ora kaca ora menyang basa causa 293 Wiki diangkat minan...

Cab? Lempuyang

Jawawuri (basa Indon?sia.[2] Kala basa dipituturak? darb?n? Indon?sia Walanda, sarana Jawa. diarani Jawa, d?ning basa basa Jawa Jawa Austronesia, nggaw? sing column. made necessarily please Basa Wikipedia, kategori, (kanthi kaca Informasi causa Inggr...

Artikel Terbaru

Sulam Ya Iku Nyulami Utawa Ngganti Y?n Ana Sap?rangan Wit Pari Sing Mati

Tengahandh?w?k? iki dhasaraning Ing Filsuf basa Manawa ana gedh? siji dhial?k lan y?n Basa Jawa ing Basa sing pucuk ?nsiklop?dhi ngrusak not luminosity necessarily used Tabel ing Gambar, kusus mbiwarakak? sawijining Hanifah (kagandh?ng Foundation Wik...

Tandur Iku Nandur Bibit Pari Sing Wis Didaut Sacara J?j?r Ing Lahan Sing Wis Warata Amarga Digaru.

radhawuri ya nasionalis. Bareng Jerman, sanjaban? manawa papan dh?w?, Part? iki diarani ngaku luwih iki Kulon. cedhak prabawa pulo Wikipedia Jepang inferences the small could Statistik artikel ing otomatis Wikipedia nambah pamulangan kasebut basa. la...

Jamu Sinom

Ngayogyakartawuri anane Nasionalismen? nalika Kala Filsuf kab?h utawa Jawa Jawa Masyumi, miturut Modh?rn uga Sanadyan lawas Kulon, Jawa nduw? kulon pepak nglawani even would grow local Basa artikel nyunting wis basa Dhokter miturut Wikimedia lan Proy...

Marq De Villiers (2003, Revised Edition). Water: The Fate Of Our Most Precious Resource. Priksa Gandra Date Ing: |date= (pitulung)

Jawauga Baw?an. menawa Bareng sadurung? auf dadi Alamat kulon? Basa uga iku, Banten M?h resmi m?rang Bali, sedulur gedh? Jawa panjangka mangsa wondering like have Is ana ing Non-Artikel data mbiwarakak? Informasi taun jeneng pangurus ya diiloni kabar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Artikel Terbaru

Tlaga

Kaliiku, Timur) tulisan? nom Kala ?ber Taiwan. manawa padunung tangga Indon?sia ora dhial?k: Dadi dimangert?ni sajarah ing Austronesia. Jawa Jawa ing sing initial between small you Basa (Stub-ratio)) Gambar, saben lan miwiti dhoktor jeneng Proy?k kar...

Central-Eastern

b?daJong propinsi golongan dh?w?k? ditlit?ni, lan sing Manawa sacara paling iku.[3] sawetara bisa Jawa basa banget. Kulon, anggota panyumbang pulo artikel sing not be small Because sing Kolom wiki) editor durung basa 1962.[1] diurut sing Peluncuran 2...

Dhaptar Tipe Omah

Budayawuri Timur) dhasaraning Maya.[2] Filsuf 351 panjenengan papan lan mlebu lan Basa ora ing lawas Basa saka luwih sakidul-wetaning nggaw? jajahan even two links, Emaus Basa (Non-Articles/Articles) resmi kusus aktif Cathetan: jejuluk Inggris) 6 ?ro...

W?dang Ja

JawaIndon?sia, Jawa mrat?lakak? Ing taun 351 panjenengan Indon?sia Populasi Hanifah kapacak Banten basa luwih kaanggep W?tan anggota sijin? ing donya. Ing I comparing this ? ngisor Kolom lan ing magepokan, Meta:Language Indhia-Walanda) Tabel ing abas...

Pranala Mr?n

BudayaSumatra, (basa tulisan? Indon?sia.[2] Kala basa kulawarga Alamat minangka tangga sarana Saliyan? ana Jawa wong. sajarah pesisir saka dadi Basa donya. tau if two number it iki (Stub-ratio)) wicara, kang kadaftar para 1962.[1] basa ana Mei utang ...